Код: 24771
Локација: Vizbegovo
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Магацин
1290000 Евра
Шифра 24771
Се продава одличен магацински простор во близина на хотел Њу Стар во Визбегово, со челична конструкција со панелни плочи, алуминиумски прозори со термопан стакло, индустриски под и плочки. Магацинот има четири автоматски врати странично поставени за лесен пристап на камиони и шлепери. Истиот по имотен лист има 2121м2, со корисна висина на просторот од 5,5м и монтажна платформа од 1000м2 со максимална носивост од 300кг/1м2. Во склоп на магацинот има опремени административно-канцелариски простории од 140м2 на горното ниво со кујна и тоалети, а на приземното ниво за потребите на магацинските активности има уште додатни 70м2 канцелариски простории со кујна и тоалет. Има една централна врата за влез во магацинот и една централна врата за влез во административниот канцелариски дел. Дворното место е со површина од вкупно 5218м2 и поплочено со бекатонски плочки.
Цена 1.290.000 евра.
Контакт 071/271-271 и 071/244-331
Детали
2121 m2
5218 m2
10
4
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Визбегово
22.12.2020
Изнајмува
Магацин
Големина: 1200 m2
Vizbegovo
19.04.2018
Изнајмува
Индустриски објект
Големина: 1153 m2
Соби: 10
Vizbegovo
06.07.2023
Изнајмува
Магацин
Големина: 950 m2
Соби: 10
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.