Code: 22983
Location: Bardovtsi
Listing type: Sell
Property type: House
450000 EUR
Се изнајмува / продава нова куќа, со површина од 230 м2, со прекрасен двор и балкон со отворен поглед. Куќата има три спални, две купатила, тоалет, голема дневна од 80 м2 со камин и лифт за храна. Греењето е сопствено (соларни панели, подно греење). Куќата има паркинг простор за 3 автомобила. Осветлувањето и наводнувањето се целосно автоматизирани. Куќата се изнајмува со опремена кујна и плакари, но може да биде целосно опремена.
Details
230 m2
4
3
Own
Gallery

Similar

Bardovtsi
28.12.2015
Sell
House
Size: 240 m2
Rooms: 7
Bardovtsi
19.10.2017
Rent
House
Size: 300 m2
Rooms: 4
Bardovtsi
01.11.2016
Rent
House
Size: 530 m2
Rooms: 8
Bardovtsi
24.04.2018
Sell
House
Size: 400 m2