Code: 24621
Location: Kisela Voda
Listing type: Sell
Property type: Appartment
990 EUR нема данок само 3% агенција
Шифра 24621

Агенција Асторија продава два нови стана во Кисела Вода позади сала Расадник. Становите се со квадратура од 45м2 и 49м2, на први кат со 1 спална соба. Вселиви Окотомви 2020 год. Цена за становите 990 евра/м2 со вклучен данок.Има и гаражни места по цена од 3.500 евра.
Контакт тел. 071/333-336
Details
49 m2
Yes
1
2
1
1
Own
исток
2020
Amenities
Garage

Similar

Kisela Voda
07.09.2017
Rent
Appartment
Size: 77 m2
Rooms: 3
Кисела Вода
29.12.2015
Rent
Office
Size: 500 m2
Кисела Вода
29.08.2017
Sell
Appartment
Size: 70 m2
Rooms: 3
Кисела Вода
11.04.2016
Rent
Appartment
Size: 110 m2
Rooms: 4