Code: 24625
Location: Aerodrom
Listing type: Sell
Property type: Appartment
79000 EUR
Шифра 24625

Агенција Асторија продава реновиран стан во Аеродром,позади Бисер трговскиот, со површина од 87м2 + 8м2 подрум. Станот е реновиран пред една година. Располага со 3 спални соби, дневна со кујна, две купатила и тераса. Станот е на 4ти кат од вкупно 5 ката, без лифт. Цена 79.000 евра + 3% данок на пренос.
Контакт тел.
071/333-336
Details
87 m2
не
Yes
4
4
3
2
Central
Agent
Ружица Ивановска
Phone
+389 2 3110 566
Mobile
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Gallery

Similar

Aerodrom
15.03.2009
Sell
Appartment
Size: 90 m2
Rooms: 3
Aerodrom
13.09.2017
Rent
Appartment
Size: 100 m2
Rooms: 4
Aerodrom
14.08.2018
Rent
Appartment
Size: 56 m2
Rooms: 3
Aerodrom
18.03.2016
Rent
Appartment
Rooms: 3