Code: 24656
Location: Karposh 4
Listing type: Rent
Property type: Appartment
350 евра
Се изнајмува модерно опремен стан во Карпош4 во нова зграда (CITY GARDEN) . Станот е со квадратура од 50м2 на 9ти кат со прекрасен поглед опремен комплетно со нов мебел.
Со станот оди и гаражно место.
Details
50 m2
8 m2
9
2
1
Central
Amenities
Elevator
Internet
Climate
Television
Garage
Furniture
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Karposh 4
19.06.2018
Rent
Appartment
Size: 54 m2
Rooms: 2
Karposh 4
24.03.2021
Sell
Appartment
Size: 185 m2
Rooms: 4
Karposh 4
26.01.2016
Rent
Appartment
Size: 80 m2
Rooms: 3
Karposh 4
20.05.2019
Rent
Appartment
Rooms: 3