Code: 25713
Location: Sopiste
Listing type: Sell
Property type: House
320000 eur
Се продава нова куќа на мирна локација во Сопиште со вкупна квадратура од 230м2 .
Куќата лежи на плац со вкупна површина од 820м2, на два ката, изградена по највисоки стандарди.

На првиот кат располага со пространа дневна соба заедно со трпезарија, како и комплетно опремена кујна, бања.
Вториот кат располага со три спални соби две тераси и бања и утилити со можност да се добие уште една соба.
Исто така, куќата располага со прекрасно уреден двор со летна кујна и помошна просторија-остава како и техничка соба.
Греењето и ладењето во куќата е регулирано со фенкоилери кои работат на топлинска пумпа.
дворот е хортикултурно уреден со преку 450 садници.
Објектот е комплетно ограден и поседува покриени две паркинг места .
Објектот е приклучен на Градски водовод
Цената е дадена за празна куќа со вграден кујна и плакари доколку има интерес за наместена може да се преговара.
Details
230 m2
820 m2
3 m2
2
4
3
2
Own
2022
Amenities
Vault
Climate
Garage
Furniture
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Sopiste
05.09.2023
Rent
House
Size: 118 m2
Rooms: 4
Sopiste
26.11.2020
Sell
Industrial object
Size: 134000 m2
Сопиште
14.12.2022
Sell
Appartment
Size: 77 m2
Rooms: 3
Сопиште
26.11.2020
Sell
House
Size: 2300 m2
Rooms: 30
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they as essential for the working of basic functionalities of the website.
We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website, to store user preferences and provide them with content that is relevant to you.
These cookies will only be stored on your browser with your consent to do so.