Код: 17479
Локација: Bardovci
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1000 EUR + трошоци
Се изнајмува куќа во Скопје, во населба Бардовци. Куќата има 280 м2 простор (приземје + прв кат) и 600 м2 дворно место.
Има 5 спални, 4 купатила и помошна соба. Куќата има клима уреди, сопствено греење на струја / мазут, паркинг простор во дворот.


Цена: 1300 EUR + наместена со месечни трошоци + персонален данок
Цена: 800 EUR + ненаместена со месечни трошоци + персонален данок

Контакт телефон:
+38971/236-797
Детали
300 m2
750 m2
1 m2
0+1
6
5
Сопствено
2007
Галерија

Слични

Bardovci
04.06.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 190 m2
Соби: 4
Bardovci
23.02.2016
Продава
Куќа
Големина: 450 m2
Соби: 6
Bardovci
19.11.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 120 m2
Bardovci
21.07.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 326 m2
Соби: 5
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.