Код: 18153
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1000 EUR + трошоци
Шифра 18153
Се изнајмува високо приземје од куќа за канцелариско работење. Има околу 120м2, 1 санитарен чвор, два влеза, чајна кујуна и три канцеларии. Во дворот има место за паркинг за 4 возила.
Контакт 071/271-271
Детали
120 m2
350 m2
1
2
1
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
30.05.2024
Изнајмува
Стан
Големина: 45 m2
Соби: 2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2
Centre
26.06.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
18.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.