Код: 24775
Локација: Sopiste
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Индустриски објект
Агенција Асторија располага со голема понуда на индустриски објекти во Скопје и во останатите градови во Северна Македонија. Располагаме со различни квадратури, магацини, фабрики, канцелариски простор...за секаква намена. Истите индустриски објекти се предмет и на продажба и на издавање. За сите дополнителни информации можете да не контактирате на телефонскиот број 071/333-336.
Асторија недвижности

Astoria real estate agency has an extensive offer of commercial and industrial objects for sale/rent in Skopje and across the Republic of North Macedonia. We have a database of various properties such as warehouses, factories, commercial/office space etc for sale or rent. For additional information please call 071/333-336.
Astoria real estate
Детали
134000 m2
225902 m2
Да
Друго
Поволности
Интернет
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica@realestate.com.mk ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Sopiste
27.09.2023
Продава
Куќа
Големина: 230 m2
Соби: 4
Sopiste
14.12.2022
Продава
Стан
Големина: 77 m2
Соби: 3
Sopiste
26.11.2020
Продава
Куќа
Големина: 2300 m2
Соби: 30
Sopiste
11.08.2021
Продава
Куќа
Големина: 123 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.