Код: 25115
Локација: Zhdanec
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
290 Евра
Шифра 25115
Се продаваат два плаца со вкупна површина од 1600м2, еден до друг, со две маркици за градба, над Жданец, на одлична локација во близина на резиденцијалните куќи.
Едниот плац е со површина од 816м2, со маркица за градба П+1+ПОТ, во основа за градба од 234м2 и максимална новоизградена површина од 703м2.
Другиот плац е со површина од 802м2, со маркица за градба П+1+ПОТ, во основа за градба од 234м2 и максимална новоизградена површина од 703м2.
Цена 290 евра/м2.
Контакт 071/271-271
Детали
1620 m2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com

Слични

Zhdanec
30.08.2023
Изнајмува
Куќа
Големина: 260 m2
Соби: 5
Zhdanec
07.10.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 170 m2
Соби: 4
Zhdanec
16.12.2021
Изнајмува
Куќа
Големина: 900 m2
Соби: 8
Zhdanec
12.06.2023
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 90 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.