Код: 25176
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
650 Евра
Шифра 25176
Се издава нов и потполно реновиран стан во градски зид, во блокот кај Тинекс, над НЛБ Банка. Станот е на 3 кат/од 6 ката, со градско греење и лифт. Се состои од дневна соба, 2 спални соби и 1 тоалет. Станот е комплетно наместен со нов мебел и апарати за домаќинство. Со наемот на станот следи едно паркинг место со картица, на надворешниот паркинг со рампа, позади зградата кај Мистер Џек. Станот се изнајмува исклјучиво за странски дипломати.
Цена 650 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 25176
A new and completely renovated apartment for rent in the city center, near Tinex supermarket, above NLB Bank. The apartment is on the 3rd floor / from 6 floors, with city heating and elevator. It consists of a living room, 2 bedrooms and 1 toilet. The apartment is completely furnished with new furniture and household appliances. With the rent of the apartment there is a secured one parking space with access card, in the outdoor parking lot with a ramp, behind the building, near cafe Mr. Jack. The apartment is offered for rent exclusively and only for foreign diplomats.
Price 650 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
72 m2
3/6
3
2
1
Централно
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
11.05.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 100 m2
Соби: 4
Centre
20.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Centre
23.05.2023
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 250 m2
Соби: 5
Centre
13.10.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.