Код: 25250
Локација: Centre
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Канцеларија
285000 EUR + 18% ДДВ
На атрактивна локација во центарот на Скопје ( спроти Соборна Црква ) се продава деловен простор со фирма кираџија
Просторот е 101 м2 (92м2 канцаларии + 9м2 тераси), со пространа рецепција, 4 канцаларии со поглед према булевар, 2 тераси, 2 канцаларии на југо-исток (Водно – Грчка амбасада).Секоја кацаларија е со клима, централно греење, квалитетна столарија, кујна, шпаиз и ВЦ.
Објектот е под видео надзор и со 24 часовно обезбедување. Под објектот има две гаражни места со рампа и роло врата на далечинско.
Цена 285.000 евра плус две гаражни места по 10.000 евра од гаражно место. Цената е без ДДВ. Просторот се води на фирма и можен е поврат на ДДВ. Деловниот простор е издаден под наем.
Контакт тел.
071/333-336
071/244-331
Детали
101 m2
не
Да
1
Сопствено
Поволности
Лифт
Интернет
Гаража
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica@realestate.com.mk ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
17.09.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Centre
10.12.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 82 m2
Соби: 3
Centre
08.07.2024
Продава
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Centre
06.10.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 72 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.