Код: 25385
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
sold
450 eur
Шифра 25385
Агенција Асторија изнајмува приземје од куќа за вршење на деловна дејност со површина од 98м2 кој е лоциран во близина на кафе бар Цреша. Просторот се состои од четири канцеларии, кујна, тераса со уреден двор. Реновиран и во одлична состојба.
Контакт: 071/271-271

Code 25385
Astoria Agency rents the ground floor of a house for business activities with an area of ​​98m2 and is located near the coffee bar Cresha. The space consists of four offices, a kitchen, a terrace with a landscaped yard. Renovated and in excellent condition.
Contact: 071/271-271
Детали
98 m2
4
1
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
07.12.2009
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
13.04.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 4
Centre
11.07.2017
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 112 m2
Соби: 3
Centre
06.07.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 43 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.