Код: 25448
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3000 еур
Шифра 25448
Се изнајмува куќа погодна за деловно канцелариско работење во Центар, во близина на школото Песталоци. Вкупната квадратура на куќата е 495м2, а дворот е со површина од 216м2. Куќата е поделена на три ката и има вкупно 17 канцеларии, 5 кујни и 11 санитарни чвора.
Цена 3000 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 25448
A house for rent in Centar near school Pestaloci, suitable for office work. The total square footage of the house is 495m2, and the yard has an area of ​​216m2. The house is divided into three separate floors and has in total 17 offices, 5 kitchens and 11 bathrooms.
Price 3000 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
495 m2
216 m2
3
17
17
11
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
31.01.2011
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 90 m2
Соби: 5
Centre
07.08.2024
Изнајмува
Стан
Големина: 71 m2
Соби: 3
Centre
29.09.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 3
Centre
18.03.2024
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 825 m2
Соби: 10
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.