Код: 25587
Локација: Kozle
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Земјиште
150000 евра
Шифра 25587
Се продава плац од 796м2, на улица Козле 3, во урбана средина во делот на Нерези, над Реплек, према Пантелејмон. Плацот има маркица за градба со 330м2 бруто новоизградена површина, на П+1+ПОТ, односно три станбени единици од по 90-100м2 нето површина по принцип спрат-стан. Целиот плац е со југо-источна ориентација, во тивко опкружување, до асфалтен пат со комплетна инфраструктура, платени комуналии, одобрен проект и спремен со правосилно одобрение за градба.
Цена 150.000 евра.
Контакт 071/271-271
Детали
796 m2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Kozle
29.12.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 150 m2
Соби: 4
Kozle
25.08.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Kozle
16.10.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Kozle
28.01.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 41 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.