Код: 25590
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
2300 евра
Шифра 25590
Се изнајмува прекрасна куќа со квадратура од 320м2, за дипломати, во срцето на Водно. Куќата се изнајмува празна (со можност да се намести) и истата е на три нивоа:
Подрумски простории со кујна и целосна бања (која може да се измени во просторија за складирање или забава)
Приземје со кујна, трпезарија, дневна соба и целосна бања
Прв кат со три спални соби и целосна бања
Горниот кат е отворена тераса како руф топ, кој може да се користи за забава.
Приватен паркинг простор
Преден и заден двор со лесно одржување. Погоден за семејства со деца или парови кои прифаќаат гости или домаќини на приеми.
Куќата ќе биде слободна за изнајмување од средината на Јуни, 2024 год.
Контакт 071/271-271

Code 25590
Excellent house for lease with 320m2, in the heart of Vodno, suitable for diplomats. The house is leased unfurnished (with possibility to be furnished by the owner) and it is on three levels:
Basement with kitchen and a full bathroom (which can be modified into a storage or entertainment room)
Ground floor with kitchen, dining room, living room, and a full bathroom
First floor with three bedrooms and a full bathroom
Top floor is a rooftop that can be used for entertainment
Private parking space
Front and back yard with easy maintenance. Suitable for families with children or couples that accept guests or host receptions.
The house is built with the world's latest energy savings capabilities:
• fully energy efficient, build with the world's best energy efficient materials to reduce monthly operating costs and preserve inside energy
• independent heating/cooling system that is the most advanced system which minimizes the costs for maintenance and is easy to usage
• solar panels - generating 30% of the energy and reducing energy consumption monthly cost
• house is wired with network and TV cables through the house
• wiring in place for custom alarm and CCTV systems.
The house will be available for rent after 15th of June, 2024.
Contact 071/271-271
Детали
320 m2
3
4
3
3
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Водно
07.05.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Водно
26.01.2023
Продава
Стан
Големина: 156 m2
Соби: 4
Vodno
12.09.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 420 m2
Соби: 5
Водно
18.05.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 210 m2
Соби: 5
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.