Код: 25715
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
sold
Шифра 25715
Се изнајмува убава нова куќа на три нивоа, во близина на градски парк, во Дебар Маало.
Високото приземје е со квадратура од 70м2 и истото се состои од дневна соба со кујна, 1 спална соба и 1 купатило. Првиот кат е со квадратура од 90м2 и истиот се состои од дневна соба со кујна, 2 спални соби, 1 купатило и остава. Вториот кат е со квадратура од 40м2 и истиот се состои од дневна соба со чајна кујна, 1 купатило, 1 утилити соба и прекрасна голема тераса од 50м2. Обезбедени три паркинг места. Куќата одговара како за живеење така и за деловно канцеларско работење или комбинација од двете.

Контакт 071/271-271 или 071/333-336


Code 25715
Excellent new house for rent on three levels, near the Skopje city park, in Debar Maalo.
The upper ground floor has 70m2 and it consists of a living room with a kitchen, 1 bedroom and 1 bathroom. The first floor has 90m2 and it consists of a living room with a kitchen, 2 bedrooms, 1 bathroom and a pantry. The second floor has 40m2 and it consists of a living room with a kitchenette, 1 bathroom, 1 utility room and a beautiful large terrace of 50m2. Three parking spaces provided. The house is suitable for both living and office work or a combination of both.

Contact 071/271-271 or 071/333-336
Детали
250 m2
пр+2
6
3
3
Сопствено
Галерија

Слични

Debar maalo
18.08.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Дебар Маало
26.10.2022
Продава
Деловен објект
Големина: 40 m2
Соби: 2
Дебар Маало
04.01.2021
Продава
Стан
Големина: 67 m2
Соби: 3
Дебар Маало
18.11.2022
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 110 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.