Код: 25780
Локација: усје
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Деловен објект
7530 евра
ИНДИВИДУАЛЕН ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ
(Намена: Мало стопанство)
Oдалеченост до Триумфална капија во центарот на градот: 4,4 km
Површина на парцела: 1189 m2
Висина на објект: 10,5 m

Вкупна нето подна површина на објектот (без тераси): 1255 m2
 Подрумски дел: 428 m2
 Приземје: 431 m2
 Прв кат: 325 m2
 Втор кат: 71 m2
Објектот се протега во четири нивоа сметајки го и подрумското ниво.
 Подрумското ниво содржи паркинг простор, магацини и санитарни
простории.
 Приземјето содржи двовисински простор - хала, работилница,
канцеларии, санитарни простории и кујна за вработени.
 Првиот кат содржи канцеларии, санитарни простории, кујна и тераса.
 Вториот кат содржи канцеларија и голема тераса.
Обезбедени паркинг места: минимум 14
На плацот има два влеза со пристап од улица.

Систем за греење и ладење:
Топлинска пумпа на електрична енергија (Воздушно ладен компресорски
агрегат), производител LG
Мок ност за греење: 72 kW
Мок ност за ладење: 74 kW
Систем на парапетни и касетни вентилаторски конвектори.
Во целиот објект има:
 инсталација за интернет и телефон
 систем со централа за дојава на пожар, хидранти и противпожарни апарати.
Детали
1255 m2
1189 m2
128 m2
10
4
Сопствено
2023
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

усје
04.02.2024
Изнајмува
Магацин
Големина: 960 m2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.