Код: 25790
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
Шифра 25790
Ексклузивна понуда за наем на прекрасна куќа на одлична и многу тивка локација во Тафталиџе, во близина на школото Нова. Куќата се изнајмува ненаместена со вградена кујна а истата одговара за деловно-канцелариско работење и за резиденцијално живеење. Вкупната нето површина на куќата е 200м2 (на две нивоа од по 100м2) и истата лежи на прекрасно уреден двор од 400м2, со систем за надоднување.
На приземјето се наоѓа голем дневен боравок со камин, кујна со трпезариски дел, едно купатило и излез на прекрасна тераса во дворот.
На горниот кат се наоѓаат четири спални соби, едно купатило, една голема гардеробер соба, посебна утилити соба со машини за перење и сушење и тераса.
Има плус подрумска просторија од околу 20м2, целосно поплочена и уредена со сталажи.
Куќата е приклјучена на градско парно греење, плус клима уреди во секоја соба, изградена е со високо квалитетни материјали и има ориентација југо-исток. Обезбеден видео надзор со домофон и оптички кабел. Обезбеден покриен паркинг внатре во дворот и можност за паркирање надвор пред куќата.
Контакт 071/271-271

Code 25790
Exclusive offer for lease of very nice house on excellent and very quiet location in Taftalidze, near the Nova school. The house is offered for rent unfurnished with a built-in kitchen, and it is suitable for an office work and also for residential living. The total net living area of ​​the house is 200m2 (on two levels with 100m2 on each level) and it is situated on a beautifully landscaped yard with 400m2 with sprinkler system.
On the ground floor there is a large living room with a fireplace, a kitchen with a dining area, one bathroom and an exit to a beautiful terrace in the backyard.
On the upper floor there are four bedrooms, one bathroom, one large wardrobe room, additional utility room with washing and drying machines and a terrace.
Additional basement area with 20m2, completely tiled and with shelves.
The house is connected to city heating, plus air conditioners in every room, it was built with high quality materials and has a south-east orientation. Provided video surveillance with intercom and optical cable. There is a carport for parking inside the gated yard and additional parking spaces in front of the house.
Contact 071/271-271
Детали
200 m2
400 m2
2
5
4
2
Централно
исток-југ
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Taftalidze 1
04.09.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 51 m2
Соби: 2
Taftalidze 1
07.06.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 36 m2
Соби: 2
Taftalidze 1
06.11.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 3
Taftalidze 1
18.07.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.