Код: 25797
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
15 евра
Се изнајмува канцелариски простор во Центар со квадртура од 424м2 на мезанин со сопствен влез. Просторот се изнајмува празен и истиот се состои од голема канцеларија-океански систем дополнителни канцеларии , сала за состаноци, сервер соба,кујна и тоалети.
Просторот има два типа на греење, централно градско парно како и VRV систем за греење и ладење, како и вентилација.

Office space for rent in the Center with a square footage of 424m2, on a mezzanine with its own entrance. The space is rented empty and it consists of a large office-ocean system, additional offices, meeting room, server room, kitchen and toilets.
The space has two types of heating, central city heating as well as VRV system for heating and cooling, as well as ventilation.
Детали
424 m2
мезанин
6
5
2
Централно
Поволности
Клима
Гаража
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
10.02.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
22.08.2022
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 130 m2
Соби: 4
Centre
13.10.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 88 m2
Соби: 3
Centre
13.05.2024
Изнајмува
Стан
Големина: 103 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.