Code: 24592
Location: Crniche
Listing type: Rent
Property type: Appartment
480 EUR + персонален данок
Станот е 71м2, на втор кат, има 2 спални соби. Зградата е мала, пр+2+пк, има само 13 станови и е со лифт. Градбата е завршена 2020 година.
Мебелот и електричните уреди се целосно нови, досега неупотребувани, во станот досега никој не живеел.
Кујната е целосно опремена со садови, стаклена плотна за готвење, фурна, микробранова, машина за миење садови, а покрај аспираторот поседува и прозорец за вентилација и светло. Дневната соба има смарт ТВ, а ниските прозорци нудат прекрасен поглед кон Водно.
Греењето и ладењето е со мултисплит систем за ладење и греење, тоа е индивидуален систем за станот кој овозможува ладење и греење во секоја соба, што во комбинација со изолацијата од А енергетска класа и прозорците од пасивна куќа, сметките за греење и ладење се навистина мали. Со соседните станови, како и ходник и скали има поставено двојна звучна, топлотна и противпожарна изолација.
Вселив е веднаш.
Details
71 m2
Yes
2
3
2
Own
2020
Amenities
Elevator
Telephone
Internet
Climate
Television
Garage
Furniture
Agent
Ружица Ивановска
Phone
+389 2 3110 566
Mobile
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Gallery

Similar

Crniche
22.08.2016
Rent
Appartment
Size: 120 m2
Rooms: 4
Crniche
26.04.2016
Rent
Appartment
Size: 110 m2
Rooms: 4
Crniche
26.04.2016
Rent
Appartment
Size: 120 m2
Rooms: 4
Crniche
15.03.2009
Rent
House floor
Size: 130 m2
Rooms: 4