Код: 24592
Локација: Crniche
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
480
Детали
71 m2
не
Да
2
3
2
Сопствено
2020
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Crniche
09.07.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 111 m2
Соби: 4
Crniche
26.09.2013
Продава
Куќа
Големина: 248 m2
Соби: 6
Crniche
07.05.2015
Продава
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 4
Crniche
18.02.2011
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 70 m2
Соби: 3