Code: 24606
Location: Kozle
Listing type: Sell
Property type: Appartment
42000 EUR + 3%
Продаваме нов стан-гарсоњера, во Козле ,со површина од 33м2. Станот е коплетно опремен и како таков се продава. на приземје, со сопствено греење во зграда изградена 2016 год. Цена 42.000 евра + 3% данок на пренос

Контакт тел.
071/333-336
Details
33 m2
не
Yes
приземје
1
1
1
Own
југозапад
2016
Amenities
Furniture
Agent
Ружица Ивановска
Phone
+389 2 3110 566
Mobile
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Gallery

Similar

Kozle
12.01.2018
Rent
Appartment
Size: 100 m2
Kozle
02.04.2014
Rent
Appartment
Size: 67 m2
Rooms: 3
Kozle
23.06.2009
Rent
House
Size: 130 m2
Rooms: 4
Kozle
14.05.2019
Rent
Appartment
Size: 75 m2
Rooms: 3