Code: 24646
Location: Kozle
Listing type: Rent
Property type: Appartment
300 евра
Се издава луксузен двособен стан во индивидуална станбена зграда - Козле.
Станот е 54м2 на високо приземје.
-Клима
-24/7 видео надзор
-Шифриран, автоматски влез
-Едно паркинг место во објектот (гаража)
-Теретана
-Сауна
071/244-331
-Сопствено парно на електрична енергија
Details
54 m2
5 m2
пр
2
1
1
Own
2010
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Kozle
19.10.2017
Rent
Appartment
Size: 150 m2
Rooms: 4
Kozle
13.12.2017
Rent
House
Size: 250 m2
Rooms: 7
Kozle
24.07.2018
Rent
Appartment
Kozle
14.09.2020
Rent
House floor
Size: 150 m2
Rooms: 4