Code: 24618
Location: Aerodrom
Listing type: Rent
Property type: Office
8 EUR + персонален
Шифра 24618

Агенција Асторија издава деловен простор во Аеродром кај American College , на 4ти кат. Големината на просторот изнесува 391м2. Цена: 8 ЕУР од квадрат. Деловниот простор има 5 канцеларии, 1 кујна, два тоалета (машки и женски), сопствено греење, клима, опремен е со канцелариски мебел, пред самиот објект има широк паркинг. Контакт тел. 071/333-336
Details
391 m2
не
Yes
4
5
5
2
Own
север
Amenities
Internet
Climate
Furniture
Agent
Ружица Ивановска
Phone
+389 2 3110 566
Mobile
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Gallery

Similar

Aerodrom
29.07.2020
Sell
Appartment
Size: 95 m2
Rooms: 3
Aerodrom
02.05.2019
Rent
Appartment
Size: 53 m2
Rooms: 2
Aerodrom
13.09.2017
Rent
Appartment
Size: 100 m2
Rooms: 4
Aerodrom
01.12.2016
Rent
Appartment
Size: 78 m2
Rooms: 3