Code: 24645
Location: Kozle
Listing type: Rent
Property type: Appartment
400 евра
Се издава луксузен трособен стан во индивидуална станбена зграда воКозле.
Станот е 67м2 на прв кат.
-Клима
-24/7 видео надзор
-Шифриран, автоматски влез
-Едно паркинг место во објектот (гаража)
-Теретана
-Сауна
-Сопствено парно на електрична енергија
071/244-331
Details
67 m2
67 m2
4 m2
2
3
2
2
Own
Amenities
Internet
Climate
Television
Garage
Furniture
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Kozle
24.03.2017
Rent
Appartment
Size: 110 m2
Rooms: 4
Kozle
14.04.2016
Rent
Appartment
Size: 91 m2
Rooms: 4
Kozle
14.09.2020
Rent
House
Size: 205 m2
Rooms: 4
Kozle
15.03.2009
Rent
House floor
Size: 120 m2
Rooms: 4