Код: 24645
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
400
Детали
67 m2
67 m2
4 m2
2
3
2
2
Сопствено
Поволности
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Kozle
16.09.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 3
Kozle
29.12.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 150 m2
Соби: 4
Kozle
30.09.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Kozle
16.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 6