Code: 24648
Location: Centre
Listing type: Rent
Property type: Appartment
250 EUR
Агенција Асторија издава нов стан во Центар, со површина од 48м2. Располага со една спална соба, дневна со кујна и истиот е опремен со модерен мебел. Станот е на 4ти кат, со централно греење, во нова зграда.Цена 250 евра
Details
48 m2
не
Yes
4
2
1
1
Central
2019
Agent
Ружица Ивановска
Phone
+389 2 3110 566
Mobile
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Gallery

Similar

Centre
06.05.2015
Rent
Appartment
Size: 100 m2
Rooms: 3
Centre
15.03.2009
Rent
Appartment
Size: 59 m2
Rooms: 2
Centre
30.06.2015
Rent
Appartment
Size: 53 m2
Rooms: 2
Centre
14.08.2018
Rent
Office
Size: 365 m2