Code: 24766
Location: Debar maalo
Listing type: Rent
Property type: Office
1200 евра
Се изнајмува деловен простор во Дебар Маало во близина на Соборен Храм на одлична локација Просторот е окенски систем со можност за преградуванје и во две засебни единици.
Централно парно, 2 тоалета, простор за кујна, лифт.
Details
160 m2
5
4
4
2
Central
југ-север
Amenities
Elevator
Climate
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Дебар Маало
10.03.2017
Rent
Appartment
Size: 53 m2
Rooms: 2
Дебар Маало
11.08.2020
Rent
Appartment
Size: 77 m2
Rooms: 3
Дебар Маало
23.11.2020
Rent
Appartment
Size: 90 m2
Rooms: 3
Debar maalo
10.06.2019
Rent
Appartment
Size: 88 m2
Rooms: 3