Код: 24766
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
1200 евра
Детали
160 m2
5
4
4
2
Централно
Поволности
Лифт
Клима
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 2
Debar maalo
04.07.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
02.02.2021
Продава
Стан
Големина: 71 m2
Соби: 3
Debar maalo
03.05.2018
Изнајмува
Куќа