Code: 24767
Location: Centre
Listing type: Sell
Property type: Office
680000 евра
Деловен просртор во Центар (Буњаковец) на мезанин одлично позициониоран на сама Партизанска со поглед ,засебен влез, 10 простории мозност за поделба на две засебни единици. Просторот е со квалитет од А стандарди. Истиот се состои од дел океански систем и дополнителни канцеларии од типот, сала за состаноци, и 7 конфорни канцеларии, 3 тоалета,остава,сервер соба , приемен дел. Целиот простор е со греенје ладенје и вентилација.
Details
400 m2
1
10
10
4
Other
2010
Amenities
Climate
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Centre
15.03.2009
Rent
Appartment
Size: 90 m2
Rooms: 2
Centre
06.06.2019
Rent
Appartment
Size: 82 m2
Rooms: 3
Centre
20.08.2020
Rent
Appartment
Size: 55 m2
Rooms: 2
Centre
15.03.2009
Rent
Appartment
Size: 70 m2
Rooms: 3