Код: 24767
Локација: Centre
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Канцеларија
760000 евра
Деловен просртор во Центар (Буњаковец) на мезанин одлично позициониоран на сама Партизанска со поглед ,засебен влез, 10 простории мозност за поделба на две засебни единици. Просторот е со квалитет од А стандарди. Истиот се состои од дел океански систем и дополнителни канцеларии од типот, сала за состаноци, и 7 конфорни канцеларии, 3 тоалета,остава,сервер соба , приемен дел.
Целиот простор е со грење ладенје и вентилација.
Со просторот може да се купат максимум 7 гаражни места како и 2 подрума.
071/244-331
Детали
400 m2
1
10
10
4
Друго
2010
Поволности
Клима
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
01.02.2010
Продава
Стан
Големина: 74 m2
Соби: 3
Centre
21.04.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 3
Centre
29.06.2021
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 1000 m2
Соби: 10
Centre
11.06.2015
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 220 m2