Code: 25738
Location: Vlae
Listing type: Sell
Property type: Appartment
Се продава релативно нов стан во Влае - Карпош кај ОУ Димо Хаџи Димов во непосредна близина до парк Делфина и Порта Влае.
Зградата е градба од 2017.
Станот е многу светол и во мирна населба во близина на училиште и маркети, а гледа на исток со отворен поглед и кон Водно. Се наоѓа на 1-ви кат во зграда од 2 ката со вкупно 5 станови.
Станот има 70 м2 вкупна површина, внатрешна површина е 65 м2 со:
- голема дневна
- отворена кујна со трпезарија
- 2 спални соби
- 1 купатило
- 1 тераса од 5м2
Греењето е на сопствено парно, а има инсталирано и нов инвертер клима уред. Зградата е
изградена со енергетски ефикасна фасада и има одлична топлотна изолација. Станот има чист
имотен лист.
Станот се продава полу-наместен (има опција и за целосно наместен) со 2 големи вградени
плакари, 1 плакар во големата спална, кујна, инвертер клима, целосно опремено купатило и се што
е вградено. Подот е висококвалитетен паркет. Се во станот е релативно ново и користен е активно
помалку од 2 години.

Details
70 m2
1
3
2
Own
2017
Amenities
Garage
Furniture
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Vlae
07.06.2022
Rent
Office
Size: 1800 m2
Rooms: 10
Vlae
26.05.2021
Rent
Appartment
Size: 68 m2
Rooms: 4
Vlae
29.01.2018
Rent
Office
Size: 500 m2
Vlae
18.05.2021
Sell
House
Size: 155 m2
Rooms: 4
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they as essential for the working of basic functionalities of the website.
We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website, to store user preferences and provide them with content that is relevant to you.
These cookies will only be stored on your browser with your consent to do so.