Код: 23945
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
Шифра 23945
Се изнајмуваат станови во нова зграда на убава локација во Козле.
Становите се опремени со нов мебел.
Стан 1: 60 м2, 450 EUR, со две спални
Стан 1: 62 м2, 450 EUR, со две спални
Стан 1: 86 м2, 850 EUR, со три спални
Стан 1: 125 м2, 900 EUR, со три спални
Контакт 071 / 271-271
Детали
125 m2
Друго
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Козле
23.06.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 130 m2
Соби: 4
Kozle
16.08.2022
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 93 m2
Соби: 3
Козле
18.08.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Kozle
13.08.2020
Изнајмува
Стан
Големина: 67 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.