Код: 24670
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
950 Евра
Шифра 24670
Се изнајмува одлична недвижност за станбен или деловно-канцелариски простор, во центар, близина на Неуромедика и МВР. Станот е на 1 кат и има 152м2, голем дневен салон, 4 спални соби, посебна кујна, 2 купатила и 2 балкона. Во моментот се изнајмува празен, но може и да се намести по желба на клиентот.
Цена 950 евра/месечно.
Контакт 071/271-271

Code 24670
Very nice property for rent, for residential living or an office space, near Neuromedica and MVR in centar. The apartment is on the 1st floor and it has 152m2, large living area, 4 bedrooms, separate kitchen, 2 bathrooms and 2 balconies. At the moment the property is rented unfurnished, but it can also be furnished by the owner according to the clients request.
Price 950 euros/month.
Contact 071/271-271
Детали
152 m2
1/2
5
4
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
17.10.2012
Изнајмува
Стан
Големина: 78 m2
Соби: 3
Centre
21.02.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 65 m2
Соби: 2
Centre
19.08.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 4
Centre
26.07.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 4
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.