Код: 24894
Локација: Vlae
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
400 Евра
Шифра 24894
Се изнајмува нов стан од 68м2 во Влае, во нова зграда, целосно нов ентериер, мирно маало на високо приземје со ориентација југо-исток, поглед Вардар-Водно. Станот се состои од дневна соба со кујна и тераса, 3 спални соби, 2 тоалети со туш кабини, вградени плакари, сопствено паркинг место со рампа на далечинско веднаш до станот, градско парно + инвертер, обезбедување од агенција
Станот е лоциран во нова зграда во тивок дел на Влае, позиционирана на самиот кеј на Вардар и излез на пешачка патека. Ориентацијата на станот е југо-исток: станот е светол, а погледот од тераса и од спалните соби широк и насочен кон Вардар и Водно. Станот е одлично проектиран. Дневната соба е поврзана со кујната и со терасата, а има исто така една поголема и две помали спални соби. Во сите спални соби, во ходникот и на терасата има вградени плакари . Станот е блиску до страничната врата на зградата и е лесно пристапен до местото за паркирање оддалечено само неколку метри.
Цена: 400 евра плус режиски месечни трошоци.
Контакт 071/271-271

Code 24894
Brand new apartment with 68m2 for rent, in Vlae, new building, new interior, quiet living area on the ground floor with south-east orientation, overlooking the river Vardar and the mountain Vodno. The apartment is composed of a living room with terrace, 3 bed rooms, 2 toilets with showers,, sliding wardrobes, own parking space right next to the apartment with parking barrier with remote control, with central city heating system and inverter and it features an alarm system.
The apartment is located in a brand new building in a quiet living area in Vlae, on the riverside and with exit on the walking trail next to the river. The orientation is south-east: the apartment is bright and the living room and the bed rooms overlook the river Vardar and mountain Vodno. The apartment is ideally designed. The living room includes the kitchen and is connected to the terrace; the apartment has one larger and two smaller bedrooms . The bedrooms, the corridor and the terrace are equipped with sliding wardrobes. The apartment is easily accessible and close to the side entrance of the building and the parking place located right next to the apartment.
Price: 400 euros plus monthly expenses.
Contact 071/271-271

Детали
68 m2
4
3
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Vlae
07.06.2022
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 1800 m2
Соби: 10
Влае
26.10.2023
Продава
Стан
Големина: 70 m2
Соби: 3
Влае
18.05.2018
Изнајмува
Стан
Vlae
14.08.2023
Продава
Стан
Големина: 69 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.