Код: 25269
Локација: Centre
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Канцеларија
60000 eur
Агенција Асторија продава деловен простор од 33м2 во ГТЦ. Просторот покрај централната вентилација има и клима на струја, но нема санитарен чвор. Просторот е најпогоден за канцеларии и продавници.

Контакт: 071/236-797
Детали
33 m2
1
Агент
Јоана Шишкова
Телефон
+389 2 3110566
Мобилен телефон
+389 71/236-797
Email
info.astoria20@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
15.06.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 74 m2
Соби: 3
Centre
25.10.2022
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 1
Centre
29.10.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 64 m2
Соби: 3
Centre
11.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 57 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.