Код: 25826
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
10 евра
Шифра 25826
Се изнајмува убав деловно-канцелариски простор од 135м2, на 9-ти спрат/од 10 ката, во средната кула во ГТЦ, во центар. Канцеларискиот простор се состои од влезен ходник со приемно одделение, 1 тоалет, 1 балкон, 1 чајна кујна и 6 посебни канцеларии. Канцелариите се комплетно наместени со канцелариски мебел и спремни за користење. Секоја канцеларија е со големи прозорци и светлина со прекрасен поглед, во секоја канцеларија има клима уред, подно греење и брз интернет. Предходно канцелариите биле користени од реномирани закупци.
Цена 10 евра/м2 + 18% ДДВ.
Контакт 071/271-271

Code 25826
A very nice office space with 135m2 for rent, on the 9th floor/out of 10 floors, in the middle tower in GTC, in the center. The office space consists of an entrance hall with a reception area, 1 bathroom, 1 balcony, 1 kitchen and 6 separate offices. The offices are fully furnished with office furniture and ready for use. Each office has large windows with bright daylight and beautiful view, each office has air conditioning, underfloor heating and high-speed internet. Previously, the offices were leased by very reputable tenants.
Price 10 euros/m2 + 18% VAT.
Contact 071/271-271

Детали
135 m2
9/10
6
6
1
Сопствено
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
11.02.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Centre
06.04.2024
Продава
Стан
Големина: 148 m2
Соби: 3
Centre
30.08.2022
Продава
Стан
Големина: 54 m2
Соби: 2
Centre
30.10.2020
Продава
Стан
Големина: 178 m2
Соби: 5
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.