Код: 25830
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3000 евра
Се изнајмува куќа во Центар во близина на Песталоци. Куќата се изнајмува за деловно работење и истата се состои од 3 нивоа плус подрумски дел кој е во одлична состојба. Куќата е со квадратура од 330м2 со двор во кој има можност за паркирање на 3 возила.
Секој кат од куќата има свои тоалтеи,кујна и по 3 простории.

House for rent in Centar near Pestalozzi school. The house is rented for a business-office space and it consists of 3 levels, plus a basement area which is in excellent condition. The house has a square footage of 330m2, with a parking space for 3 vehicles inside the gated yard.
Each floor of the house has its own toilets, kitchen and 3 rooms.
Детали
330 m2
4
8
7
3
Централно
95
Поволности
Гаража
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
lidija.astoria@gmail.com Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Centre
26.03.2021
Продава
Стан
Големина: 148 m2
Соби: 3
Centre
16.05.2019
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 69 m2
Соби: 3
Centre
14.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 3
Centre
15.12.2023
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.