Код: 19563
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
530000 EUR + трошоци
Се продава луксузна куќа во Скопје, во екслузивниот дел од Бардовци. Куќата има 263 м2 и 1200 м2 прекрасно уредена градина. Куќата има три спални, три купатила, канцелариска соба, остава и посебна соба за гости. Куќата има приватно греење (на струја и нафта) клима уреди во секоја соба, гаража и паркинг.
Детали
263 m2
1200 m2
Да
0
6
5
3
Сопствено
2005
Поволности
Клима
Гаража
Галерија

Слични

Bardovtsi
16.10.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 300 m2
Соби: 7
Bardovtsi
19.04.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 380 m2
Соби: 6
Bardovtsi
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 350 m2
Соби: 5
Bardovtsi
23.02.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 450 m2
Соби: 6