Услови за користење

ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ

Добредојдовте на веб-страницата за недвижнини во Асторија („Веб-страница“). Целта на оваа веб-страница е да ви овозможи пристап до најсеопфатната мрежа на производи / услуги за недвижнини и сродни врски за да ги задоволите вашите потреби („Содржина“). Ве молиме, внимателно прочитајте ги нашите Услови за употреба („Услови“) пред да продолжите со вашата употреба на оваа веб-страница. Овие Услови ја регулираат употребата на веб-страницата и се применуваат на целиот Интернет сообраќај што ја посетува веб-страницата. Со пристапување или користење на оваа веб-страница, вие се согласувате со Условите. Условите се наменети да ги заштитат сите посетители на нашата веб-страница и вашата употреба на оваа веб-страница го означува вашиот договор со овие Услови. АКО НЕ СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО ОВИЕ УСЛОВИ, НЕ КОРИСТИТЕ ОВАА ВЕБ-СТРАНИЦА.
Асторија Недвижнини(„Ние“, „нас“, „наш“) го задржува правото, на своја дискреција, да ги менува, или на друг начин да ги ажурира овие Услови во секое време. Ваквите измени ќе бидат ефективни веднаш по објавувањето. Со користење на оваа веб-страница, откако објавивме известување за вакви измени, измени или дополнувања, вие се согласувате дека ќе бидете обврзани со ваквите ревидирани Услови.
Во согласност со нашите цели, оваа веб-страница ќе ви овозможи да водите до многу други веб-страници, кои може или не може да бидат поврзани со оваа веб-страница и / или Асторија недвижнини, и кои може да имаат услови за употреба кои се разликуваат од, или содржат термини во прилог на, термините наведени овде. Вашиот пристап до такви веб-страници преку линкови обезбедени на оваа веб-страница се регулира со условите за користење и политиките на тие страници, а не на оваа веб-страница.

 

ПРИВАТНОСТ

Податоците за регистрација и некои други информации за вас подлежат на нашата Полиса за приватност. За повеќе информации, проверете ја нашата целосна политика за приватност.

 

ТРГОВСКИ МАРКИ, ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ И ОГРАНИЧУВАЊА

Оваа веб-страница е контролирана и управувана од Асторија недвижнини. Целокупната содржина на оваа веб-страница, вклучувајќи, но не ограничувајќи се само на текст, слики, илустрации, аудио клипови и видео клипови, е заштитена со авторски права, трговски марки, ознаки за услуги и / или други права на интелектуална сопственост (со коишто управуваат светски закони за авторски права и договори, закони за приватност и рекламирање, и регулативи и статути за комуникација, и се во сопственост и контролирани од Асторија недвижнини или неговите филијали, или од даватели на содржини од трети лица, трговци, спонзори и лиценци (колективно „Даватели“) кои имаат лиценцирано нивната содржина или правото да ги продаваат своите производи и / или услуги на веб страната на Асторија недвижнини. Содржината на оваа веб-страница или која било веб-страница во сопственост, управувана, лиценцирана или контролирана од Давателите е само за ваша лична, некомерцијална употреба. Може да испечатите копија на содржината и / или информациите содржани овде само за ваша лична, некомерцијална употреба, но не можете да копирате, репродуцирате, објавувате, испратите, објавувате, пренесувате, дистрибуирате и / или експлоатирате содржина или информација на кој било начин (вклучително и преку е-пошта или други електронски средства) за комерцијална употреба без претходна писмена согласност од Асторија недвижнини или Давателите. Може да побарате согласност со барање по факс од Асторија недвижнини. Без претходна писмена согласност од Асторија недвижнини или Давателите, вашата измена на содржината, употреба на содржината на која било друга веб-страница или мрежно компјутерско опкружување или употреба на содржина за која било друга цел, освен лична, некомерцијална употреба, ги крши правата на сопствениците на Асторија недвижнини и / или авторските права на Давателот, трговски марки и други сопственички права и е забрането. Како услов за користење на оваа веб-страница, вие гарантирате на Асторија недвижнини дека нема да ја користите нашата веб-страница за какви било цели што се незаконски или забранети со овие Услови, вклучително и без ограничување објавувањето или пренесување на заканувачки, клеветнички , непристоен, скандалозен, воспалителен, порнографски, погрден или насилен материјал. Ако прекршите некој од овие Услови, вашата дозвола за користење на нашата веб-страница веднаш престанува, без потреба од никакво известување. Асторија недвижнини го задржува правото да го негира пристапот до секој по своја дискреција од било која причина, вклучително и за прекршување на овие Услови. Вие не можете да користите на вашата веб-страница какви било трговски марки, сервисни марки или материјали заштитени со авторски права што се појавуваат на оваа веб-страница, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на какви било логоа или карактери, без изрична писмена согласност од сопственикот на ознаката или авторското право. Вие не може да ја обликувате или на друг начин да вметнете на друга веб-страница која било содржина или други материјали на оваа веб-страница без претходна писмена согласност од недвижниот имот во Асторија.

 

ПРОИЗВОДНИ АКТИВНОСТИ

Специфично ви е забрането од какво било користење на оваа веб-страница и вие се согласувате да не ги користите или дозволите другите да ја користат оваа веб-страница, за: (а) да преземат какви било активности што наметнуваат неразумно или несразмерно големо оптоварување на инфраструктурата на веб-страницата, вклучително и но не ограничувајќи се на „спам“ или други такви несакани техники за масовно електронско испраќање; (б) откривање ги или споделување на доделените броеви за потврда и / или лозинки со кои било неовластени трети страни или користење ги наведените броеви за потврда и / или лозинки за која било неовластена намена; (в) обид за дешифрирање, декомпајлирање, расклопување или инвертирање на кој било софтвер или HTML-код што содржи или на кој било начин составува дел од оваа веб-страница; (г) да испраќате, објавувате, испраќате по е-пошта или на друг начин пренесувате информации, содржини или заштитени права што немате право да ги пренесувате според кој било закон или според договорни или фидацијарни односи; (д) го крши секое применлив локално, државно, национално или меѓународно право, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, сите регулативи кои имаат сила на закон; или (ѓ) користете кој било робот, пајак, интелигентен агент, друг автоматски уред или рачен процес за пребарување, следење или копирање на нашите веб-страници или содржината без наша претходна писмена дозвола, со подразбирање дека генерално достапен веб-прелистувач од трети страни како што е Google Chrome® и Microsoft Internet Explorer® може да се користат без такво одобрение.

 

ЛИНКОВИ

Оваа веб-страница може да содржи линкови до други веб-страници ("Поврзани страници"). Поврзаните страници се обезбедени само за ваша погодност и информации и, како такви, им пристапувате на ваш сопствен ризик. Содржината на какви било поврзани страници не е под контрола на Асторија недвижнини, а Асторија недвижнини не е одговорна и не поддржува таква содржина, без оглед дали Асторија недвижнини е поврзана со сопствениците на ваквите врски. Вие не може да воспоставите врска на оваа веб-страница или да обезбедите какви било линкови кои наведуваат или да имплицираат спонзорство или одобрување на вашата веб-страница од недвижнини во Асторија, или нејзините филијали или провајдери.

 

ИНДЕМИНИФИКАЦИЈА

Вие се согласувате да ги обесштетите, браните и држите безопасни Асторија недвижнини, Давателите и давателите на услуги за хостирање на веб-страниците и нејзините и нивните службеници, директори, вработени, филијали, агенти, лиценци и добавувачи од и против сите загуби, трошоци, штета и трошоци, вклучително и разумни такси за адвокатите, како резултат на какво било нарушување од вас на овие Услови.

 

Права на трети лица

Овие Услови се во корист на Асторија недвижнини, неговите провајдери и давателите на услуги за хостирање на веб-страниците и нејзините и нивните службеници, директори, вработени, филијали, агенти, лиценци и добавувачи. Секој од овие поединци или субјекти има право да ги тврди и спроведува овие Услови директно против вас во нејзино или нивно име.

 

ЦЕЛИОТ ДОГОВОР

Одредбите и условите на овие Услови и секоја обврска наведена овде, го претставува целиот Договор помеѓу Асторија недвижнини, неговите придружни или сродни субјекти, и вие, и ги надминува сите претходни договори или разбирања што не се вклучени овде. Во случај да постојат какви било недоследности помеѓу овие Услови и сите идни објавениУслови, идните Услови имаат приоритет.

Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.