Контакт

Адреса:

"Ленинова" 65/1-2
1000 Скопје
Република Македонија

Телефон:

+389 (0) 2 3110 566

Мобилен:

+389 (0) 71 271 271

+389 (0) 71 333 336

+389 (0) 71 244 331

E-mail: astoria@realestate.com.mk

 

Работно време од 10:00 до 16:00. (од понеделник до петок)

Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.