Код: 19611
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
3412000 EUR
Се продава екслузивно земјиште во Скопје, во стамбениот дел од Водно (близу Британската Амбасада) со 3250 м2 со лиценца за градење објект со големина од 1000 м2, приземје + први спрат + стан во поткровје. Соодветно за живеалишта, амбасади, приватни луксузни куќи итн.
Детали
3250 m2
Друго

Слични

Vodno
02.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Vodno
12.09.2017
Продава
Куќа
Големина: 150 m2
Соби: 5
Водно
08.07.2013
Изнајмува
Куќа
Големина: 600 m2
Vodno
31.10.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 420 m2
Соби: 9