Код: 23676
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
82000 EUR
Се продава целосно опремен стан во Дебар Маало, во близина на Воденица. Станот е 63 м2, двособен со можност за трособен. Се наоѓа на 6ти кат со лифт во нова зграда. Греењето е на инвертери.
Цена по договор.

Контакт телефон:
071 / 236-787
Детали
63 m2
2 m2
5
2
1
Сопствено
Југ
Поволности
Лифт
Галерија

Слични

Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Debar maalo
29.11.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 140 m2
Соби: 4
Debar maalo
05.12.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Debar maalo
08.04.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 41 m2
Соби: 2