Код: 23708
Локација: Vodno
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
1550 EUR
Исклучителен и луксузен стан за продажба во Водно со површина од 283 м2 и голем балкон кој ги поврзува сите соби во станот. Локацијата и позицијата на станот овозможуваат фантастичен поглед кон градот.
Оддалечен од градските гужви на мирна и прекрасна локација, но сепак многу блиску до центарот на градот. Дневната е од отворен тип со кујна и трпезарија, заградена со стакло. Станот нуди комфорт и се состои од три спални со сопствени купатила, едно гостинско веце, две гардероби, остава, сопствено греење и паркинг во гаража
Детали
283 m2
62 m2
6
4
3
Сопствено
Галерија

Слични

Vodno
07.03.2019
Изнајмува
Куќа
Големина: 975 m2
Соби: 10
Vodno
10.08.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 130 m2
Соби: 4
Vodno
15.03.2009
Продава
Куќа
Големина: 550 m2
Соби: 12
Vodno
28.03.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4