Код: 23781
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR
Се изнајмува прекрасен стан во близина на Католичка црква. Има 90 м2, на 3ти спрат, ориентација југозапад. Станот има две спални, купатило и гостинско веце. Со централно парно.
Детали
90 m2
Да
3
2
Централно
Југ-Запад
Галерија

Слични

Debar maalo
24.12.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
29.11.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 140 m2
Соби: 4
Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Debar maalo
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 35 m2
Соби: 2