Код: 24226
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
1650 EUR 5%
OНАМУ КАДЕ ШТО НА ЕДНО МЕСТО СЕ СПОЈУВААТ МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА, ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ, ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ЕВРОПСКИ МАТЕРИЈАЛИ И ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИТЕ СИСТЕМИ.
СÉ СО ЦЕЛ ДА ОВОЗМОЖИМЕ ВАША МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ,
∙ Постојана, идеална температура во домот од 22 °C до 25 °C.
∙ Едноставно контролирање на температурата по сопствена желба.
∙ Отсуство на тела за ладење и греење. Со тоа ја имате целата посакувана слобода и ослободен простор за уредување на домот.
∙ Отсуство на бучава, вибрации, ладни и топли зони.
∙ Систем особено погоден за лицата кои страдаат од алергии.
∙ Ладењето рамномерно се распределува во просториите.
Системот го смирува движењето на воздухот и со тоа
го намалува присуството на прашина и бактерии.
∙ 100% заштеда на трошоците за ладење.
ЗДРАВО И ВИСОКОКВАЛИТЕТНО ДОМУВАЊЕ.

ТАФТАЛИЏЕ вкупно 16 стана. Објектот нуди врвен квалитет, ексклузивност ,комфор како и топлински и акустичен квалитет.функционално, здраво, модерно домување.
Опции
99.54m2 приземје канцелариски простор
100,34m2 приземје канцелриски простор
121,25m2 1,2 кат со 3 спални
117,58 1,2 кат со 3 спални
119,58 1,2 кат со 3 спални
134m2 поткровје со 3 спални

071/244-331
Детали
130 m2
0 m2
8 m2
4
3
3
Централно
север-југ
2020
Поволности
Гаража
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Taftalidze 1
17.08.2013
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Taftalidze 1
14.06.2013
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 280 m2
Соби: 1
Taftalidze 1
12.03.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 180 m2
Соби: 4
Taftalidze 1
16.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 53 m2
Соби: 3