Код: 24288
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
3000 EUR + персонален + трошоци
Се изнајмува куќа во Центар со површина од 560 метри квадратни, со 9 соби, 7 купатила, лифт и паркинг простор за 7 автомобили. Се простира на 3 спрата и е одлична за канцеларии.
Детали
560 m2
200 m2
Да
3
9
9
Централно
2001
Поволности
Лифт
Подрум
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Галерија

Слични

Centre
29.06.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 110 m2
Соби: 4
Centre
23.08.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
28.09.2016
Продава
Продавница
Големина: 194 m2
Centre
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 75 m2
Соби: 3