Код: 24491
Локација: Aerodrom
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
1050 EUR + 3% данок
Се продава стан во аеродром спроти Поликлиника Сандански со површина од 45 метри квадратни. Има една спална, дневна со кујна и балкон. Станот е на 7 спрат во нова градба.
Цена 1050 ЕУР / м2 + 3% данок на пренос.

Контак телефон
071 / 333-336
Детали
45 m2
Да
7
2
1
Централно
2013
Галерија

Слични

Aerodrom
21.03.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Aerodrom
22.03.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 81 m2
Соби: 4
Aerodrom
24.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3
Aerodrom
15.03.2009
Продава
Стан
Големина: 90 m2
Соби: 3