Код: 24596
Локација: Taftalidze 1
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Стан
80000
Детали
62 m2
не
Да
3
2
1
1
Централно
1995
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Taftalidze 1
31.05.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 66 m2
Соби: 3
Taftalidze 1
12.03.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 180 m2
Соби: 4
Taftalidze 1
09.06.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 120 m2
Соби: 3
Тафталиџе 1
19.05.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3